Kromě výroby a prodeje vlastního perníku se zabýváme také prodejem koření. Najdete u nás více jak 100 druhů koření.

Minimální odebírané množství (u většiny druhů) je kávová odměrka, nemusíte tedy kupovat celé velké balení, pokud potřebujete trochu koření.

Balení je možné do papírových nebo plastových sáčků, případně přímo do vaší kořenky. 

Seznam koření:

  1. Adamova žebra – Výtečná směs koření na různé druhy masa, především vepřové. Hodí se na grilování, pečení, ale i restování.
  2. adžika – Vhodná směs na grilováná a pečená masa.
  3. africká směs – Na pečená a dušená masa, grilování a rožnění
  4. aglio olio & peperoncino – Především na těstoviny
  5. americké brambory
  6. andělská křidélka – Vhodné na grilovaná, pečená kuřecí křidélka, vhodné i na jiné druhy rožněného nebo pečeného masa.
  7. anýz celý
  8. argentina – Směs na všechny druhy grilovaného nebo pečeného masa, pod dušenou zeleninu, do zapečených brambor a těstovin.
  9. aztécký poklad – Všestranné použití, na steaky, při grilování a rožnění, do zapečených brambor a těstovin. Dochucení zeleninových pokrmů.
  10. babiččino polévkové
  11. baby gril – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin,vhodné i k dochucení zeleninových pokrmů.
  12. badyán celý hvězdičky
  13. balkánské souvlaki a gyros – směs bylin na řecké souvlaki a gyros
  14. Bambova sůl – Vhodná do salátů, dresingů, pomazánek, omáček, na ryby a bílé maso atd.
  15. barbecue – vůně dřeva, kouře a brandy
  16. bazalka
  17. bobkový list
  18. Boloňské – Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu, do mletých mas a na steaky
  19. Bonanza – Všechny druhy mas, na ryby, grilovanou zeleninu
  20. božská krůta – pečení a grilování krůtího, kuřecího masa a grilovanou či dušenou zeleninu
  21. bramborák směs koření
  22. buffalo – Vhodná směs na grilování především kuřecího masa
  23. bylinkové máslo – K přípravě bylinkového másla. Vhodné i do těstovin.
  24. cibule restovaná
  25. cibule sušená
  26. cibule sušená drcená
  27. cibulová sůl
  28. citronová kůra strouhaná
  29. country – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor nebo těstovin, dochucení zeleninových pokrmů
  30. čarodějka – Grilování, rožnění, pečení
  31. černucha setá – Zelenina, luštěniny, saláty
  32. český kmín celý
  33. český kmín drcený
  34. český kmín mletý
  35. česnek pasta
  36. česnek sušený plátky
  37. česnekový granulát
  38. čubrica – Na rožněné, směsi zeleniny a masa, do pomazánek
  39. dátá čaj masala
  40. dětenické koření – Pikantní grilovací směs na kuřecí a vepřové maso.
  41. dětská vega – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  42. divočina
  43. dlouhý pepř
  44. domácí sekaná
  45. drákulova smrt – Ostrá směs koření k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů.
  46. fenykl celý
  47. Fish masala – Ostrá kořenící směs z Indie na ryby, rožněné a dušené pokrmy.
  48. garam masala – K dochucení luštěnin, čočky a fazolí, do rýže, mletého masa a jogurtů.
  49. grilovací směs
  50. gulášové koření
  51. gyros
  52. habibi – Pikantní arabská směs vhodná ke grilování a rožnění skopového, hovězího a vepřového masa.
  53. Harrisa – Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření omáček, gulášů, polévek, na gril. masa, špagety, ml. masa a topinky.
  54. himalájská sůl hrubá
  55. hlíva ústřičná – Do gulášů, polévek a omáček. Výtečná pod dušené maso a zeleninu. Snižuje hladinu cholesterolu.
  56. hořčice bílá semeno
  57. houbové koření
  58. hovězí vývar
  59. hovězí vývar bez MSG
  60. hranolky
  61. hřebíček celý
  62. hungaria – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin, vhodné i k dochucení zeleniny.
  63. chilli con carne
  64. chilli drcené
  65. chilli mleté
  66. chilli Trinidad Scorpion Moruga – Jedna z nejpálivějších paprik na světě.
  67. chlebové koření – Na výrobu domácího chleba a jiného pečiva.
  68. jalovec
  69. kardamom mletý
  70. kari
  71. kayenský pepř
  72. klobásové
  73. konopné semínko
  74. kopr list
  75. koriandr mletý
  76. koření pěti vůní
  77. koření do perníku
  78. koření na čínu
  79. koření na pizzu
  80. koření na ryby
  81. koření na svařené víno
  82. kořenová zelenina směs
  83. kouřová sůl
  84. kouřová sůl hrubá
  85. Krakonošova kořenící směs – Jemnější směs na všechny druhy masa a jiné pokrmy
  86. Krkovička kmínová – směs určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i na marinády a nakládání masa. Vyniká na vepř. krkovici nebo jiných steacích.
  87. křen mletý
  88. kurkuma
  89. libeček nať drcená
  90. lněné semínko
  91. maďarská domácí klobása pikant
  92. Maďarský guláš – Pro milovníky ostrých jídel – všechny guláše, ale i dršťková polévka, kuře na paprice, hovězí plátky
  93. majoránka
  94. meduňka
  95. medvědí česnek
  96. medvědí gril – Steaky, grilování a rožnění, do zapečených brambor či těstovin.
  97. mexiko – K přípravě mexických specialit, grilování, rožnění
  98. mořská sůl hrubozrnná
  99. muškátový květ mletý
  100. muškátový ořech celý velký
  101. námořnická krkovička – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin
  102. nasi goreng – do polévek, dušené zeleniny, bramborové kaše, do šťáv k masu, k přípravě rýže a pohanky, do masových směsí indického a indonéského typu, používá se před dohotovením nebo zcela na závěr hotového pokrmu
  103. nové koření celé
  104. oregano
  105. orient citronové koření
  106. orientální
  107. osmánské koření – na všechny druhy steaků, při grilování a rožnění vepř. nebo kuřecích plátků, smícháním s olejem se vytvoří marináda na všechny druhy mas
  108. paprika maďarská asta 100
  109. paprika sladká asta 160
  110. paprika uzená
  111. papriková klobása – pro přípravu klobás, vhodné i na gril a rožnění, do gulášů, omáček
  112. pařížský pepř
  113. pašerák – Grilování, pomazánky, omelety, omáčky
  114. paštikové
  115. pažitka
  116. pepř bílý celý
  117. pepř citronový – Na steaky, pečená a rožněná masa, při smažení a pečení ryb, do salátů a těstovin.
  118. pepř černý celý
  119. pepř černý mletý
  120. pepř červený celý
  121. pepř pěti barev
  122. pepř zelený celý
  123. petržel list 1,5-4mm
  124. Pikantní sýr – Směs vhodná k nakládání různých druhů sýra – zrající, balkánské, plísňové či přírodní
  125. piri piri
  126. Pískavice řecké seno
  127. Pomerančový pepř
  128. pracharanda houbová – Základ k přípravě polévky
  129. pracharanda polévková – Základ k přípravě polévky
  130. provensálské koření – Na všechny druhy masa
  131. rajská
  132. Ratatouille – Na francouzské zeleninové pokrmy, ale i k dušení, restování nebo grilování zeleniny, houbové pokrmy, zeleninové saláty
  133. roštěnkové
  134. rozmarýn
  135. rozmarýn mletý
  136. římský kmín celý
  137. římský kmín mletý
  138. Salátové bylinky – Směs koření a bylinek pro přípravu zálivky na saláty, na duš. zeleninu, do jogurtů, kys. smetany
  139. sambal – Ostrá směs na grilování, pečení, do omáček, k zelenině.
  140. saturejka – Uzené maso, luštěniny, bylinkové omáčky
  141. sele na rožni
  142. sezam loupaný
  143. skopové a králičí – Na rožněné a pečené skopové a králičí maso. Vhodné i na hovězí a vepřové steaky.
  144. skořice
  145. skořice celá 8 cm
  146. slepičí vývar bez MSG
  147. směs na mletá masa
  148. Staročeské – Do tradičních českých jídel, omáček, zabijačkových polévek a gulášů, na hovězí a vepřové maso, do těsta na Krkonošský bramborák
  149. steak
  150. stévie sladká
  151. svíčková
  152. šafrán
  153. šalvěj
  154. špagety
  155. tandoori masala – Dušení zeleniny a masa, rožnění a pečení
  156. thajské kari – Používá se masových a zeleninových směsí s častým doplňkem ovoce, lze použít do luštěnin, mletých mas, polévek a omáček.
  157. tymián
  158. vanilkový lusk
  159. vega bez glutamanu – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  160. vega s mořskou řasou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  161. vega s vlákninou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  162. zabijačkové
  163. zaziky (TZATZIKY) – Řecká směs do salátů, majonéz a jogurtů, na ryby, do polévek a bramborových placek.
  164. zázvor mletý
  165. zelenina gril
  166. zlaté kuřátko – Směs nejen na kuřecí maso, vhodná i na pečená žebra, ražniči, do zapečených brambor a těstovin, na domácí marinády.
  167. zlaté kuře bylinkové – Univerzální grilovací koření nejen na kuřecí maso.
  168. zlaté žebírko – Směs určená na nakládání a grilování vepřového masa.
  169. zvěřina – Kančí pečeně, daňčí a srnčí maso, divoká kachna či bažant, lze i na hovězí a skopové