Kromě výroby a prodeje vlastního perníku se zabýváme také prodejem koření. Najdete u nás více jak 100 druhů koření.

Min. odebírané množství (u většiny druhů) je kávová odměrka, není tedy nutné kupovat celé velké balení

Balení je možné do papírových nebo plastových sáčků, případně přímo do Vaší kořenky. 

Seznam koření:

  1. Adamova žebra – Výtečná směs koření na různé druhy masa, především vepřové. Hodí se na grilování, pečení, ale i restování.
  2. adžika – Vhodná směs na grilováná a pečená masa.
  3. africká směs – Na pečená a dušená masa, grilování a rožnění
  4. aglio olio & peperoncino – Především na těstoviny
  5. americké brambory
  6. andělská křidélka – Vhodné na grilovaná, pečená kuřecí křidélka, vhodné i na jiné druhy rožněného nebo pečeného masa.
  7. anýz celý
  8. argentina – Směs na všechny druhy grilovaného nebo pečeného masa, pod dušenou zeleninu, do zapečených brambor a těstovin.
  9. Asijská pánev s kokosovým mlékem
  10. aztécký poklad – Všestranné použití, na steaky, při grilování a rožnění, do zapečených brambor a těstovin. Dochucení zeleninových pokrmů.
  11. babiččino polévkové
  12. baby gril – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin,vhodné i k dochucení zeleninových pokrmů.
  13. badyán celý hvězdičky
  14. Bambova sůl – Vhodná do salátů, dresingů, pomazánek, omáček, na ryby a bílé maso atd.
  15. barbecue – vůně dřeva, kouře a brandy
  16. bazalka
  17. bobkový list
  18. Boloňské – Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu, do mletých mas a na steaky
  19. Bonanza – Všechny druhy mas, na ryby, grilovanou zeleninu
  20. bramborák směs koření
  21. buffalo – Vhodná směs na grilování především kuřecího masa
  22. Bylinková zálivka – Směs bylinek se rozmíchá s vodou a olivovým olejem.
  23. bylinkové máslo – K přípravě bylinkového másla. Vhodné i do těstovin.
  24. cibule restovaná
  25. cibule sušená
  26. cibulová sůl
  27. citronová kůra strouhaná
  28. country – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor nebo těstovin, dochucení zeleninových pokrmů
  29. čarodějka – Grilování, rožnění, pečení
  30. černucha setá – Zelenina, luštěniny, saláty
  31. český kmín celý
  32. český kmín drcený
  33. český kmín mletý
  34. česnek pasta
  35. česnek sušený plátky
  36. česnekový granulát
  37. čubrica – Na rožněné, směsi zeleniny a masa, do pomazánek
  38. dátá čaj masala
  39. dekorační francie
  40. dětenické koření – Pikantní grilovací směs na kuřecí a vepřové maso.
  41. dětská vega – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  42. Dijon – Posyp na salát nebo výroba zálivky. Dále posyp na gril. maso(ideálně tuňák, ale i ostatní maso). Posypat na konci grilování.
  43. divočina
  44. dlouhý pepř
  45. domácí sekaná
  46. drákulova smrt – Ostrá směs koření k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů.
  47. fenykl celý
  48. Fish masala – Ostrá kořenící směs z Indie na ryby, rožněné a dušené pokrmy.
  49. garam masala – K dochucení luštěnin, čočky a fazolí, do rýže, mletého masa a jogurtů.
  50. grilovací směs
  51. gulášové koření
  52. gyros
  53. habibi – Pikantní arabská směs vhodná ke grilování a rožnění skopového, hovězího a vepřového masa.
  54. Harrisa – Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření omáček, gulášů, polévek, na gril. masa, špagety, ml. masa a topinky.
  55. himalájská sůl hrubá
  56. hlíva ústřičná – Do gulášů, polévek a omáček. Výtečná pod dušené maso a zeleninu. Snižuje hladinu cholesterolu.
  57. hořčice bílá semeno
  58. houbové koření
  59. hovězí vývar
  60. hovězí vývar bez MSG
  61. hranolky
  62. hřebíček celý
  63. hungaria – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin, vhodné i k dochucení zeleniny.
  64. chilli con carne
  65. chilli drcené
  66. chilli mleté
  67. chilli Trinidad Scorpion Moruga – Jedna z nejpálivějších paprik na světě.
  68. chlebové koření – Na výrobu domácího chleba a jiného pečiva.
  69. jalovec
  70. kardamom mletý
  71. kari
  72. kayenský pepř
  73. klobásové
  74. konopné semínko
  75. kopr list
  76. koriandr mletý
  77. koření pěti vůní
  78. koření do perníku
  79. koření na čínu
  80. koření na pizzu
  81. koření na ryby
  82. koření na svařené víno
  83. kořenová zelenina směs
  84. kouřová sůl
  85. kouřová sůl hrubá
  86. Krakonošova kořenící směs – Jemnější směs na všechny druhy masa a jiné pokrmy
  87. Krkovička kmínová – směs určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i na marinády a nakládání masa. Vyniká na vepř. krkovici nebo jiných steacích.
  88. křen mletý
  89. kurkuma
  90. libeček nať drcená
  91. lněné semínko
  92. Maďarský guláš – Pro milovníky ostrých jídel – všechny guláše, ale i dršťková polévka, kuře na paprice, hovězí plátky
  93. majoránka
  94. meduňka
  95. medvědí česnek
  96. medvědí gril – Steaky, grilování a rožnění, do zapečených brambor či těstovin.
  97. mexiko – K přípravě mexických specialit, grilování, rožnění
  98. mořská sůl hrubozrnná
  99. muškátový květ mletý
  100. muškátový ořech celý velký
  101. námořnická krkovička – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin
  102. nové koření celé
  103. oregano
  104. orient citronové koření
  105. orientální
  106. paprika maďarská asta 100
  107. paprika sladká asta 160
  108. paprika uzená
  109. pařížský pepř
  110. pašerák – Grilování, pomazánky, omelety, omáčky
  111. paštikové
  112. pažitka
  113. pepř bílý celý
  114. pepř citronový – Na steaky, pečená a rožněná masa, při smažení a pečení ryb, do salátů a těstovin.
  115. pepř černý celý
  116. pepř černý mletý
  117. pepř červený celý
  118. pepř pěti barev
  119. pepř zelený celý
  120. petržel list 1,5-4mm
  121. Pikantní sýr – Směs vhodná k nakládání různých druhů sýra – zrající, balkánské, plísňové či přírodní
  122. piri piri
  123. pracharanda houbová – Základ k přípravě polévky
  124. pracharanda polévková – Základ k přípravě polévky
  125. provensálské koření – Na všechny druhy masa
  126. rajská
  127. Ratatouille – Na francouzské zeleninové pokrmy, ale i k dušení, restování nebo grilování zeleniny, houbové pokrmy, zeleninové saláty
  128. roštěnkové
  129. rozmarýn
  130. rozmarýn mletý
  131. římský kmín celý
  132. římský kmín mletý
  133. Salátové bylinky – Směs koření a bylinek pro přípravu zálivky na saláty, na duš. zeleninu, do jogurtů, kys. smetany
  134. sambal – Ostrá směs na grilování, pečení, do omáček, k zelenině.
  135. saturejka – Uzené maso, luštěniny, bylinkové omáčky
  136. sele na rožni
  137. sezam loupaný
  138. skopové a králičí – Na rožněné a pečené skopové a králičí maso. Vhodné i na hovězí a vepřové steaky.
  139. skořice
  140. skořice celá 8 cm
  141. slepičí vývar bez MSG
  142. směs na mletá masa
  143. Staročeské – Do tradičních českých jídel, omáček, zabijačkových polévek a gulášů, na hovězí a vepřové maso, do těsta na Krkonošský bramborák
  144. steak
  145. stévie sladká
  146. svíčková
  147. šafrán
  148. šalvěj
  149. špagety
  150. tandoori masala – Dušení zeleniny a masa, rožnění a pečení
  151. thajské kari – Používá se masových a zeleninových směsí s častým doplňkem ovoce, lze použít do luštěnin, mletých mas, polévek a omáček.
  152. tymián
  153. vanilkový lusk
  154. vega bez glutamanu – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  155. vega s mořskou řasou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  156. vega s vlákninou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  157. zabijačkové
  158. zaziky (TZATZIKY) – Řecká směs do salátů, majonéz a jogurtů, na ryby, do polévek a bramborových placek.
  159. zázvor mletý
  160. zelenina gril
  161. zlaté kuřátko – Směs nejen na kuřecí maso, vhodná i na pečená žebra, ražniči, do zapečených brambor a těstovin, na domácí marinády.
  162. zlaté kuře bylinkové – Univerzální grilovací koření nejen na kuřecí maso.
  163. zlaté žebírko – Směs určená na nakládání a grilování vepřového masa.
  164. Zvěřina – Kančí pečeně, daňčí a srnčí maso, divoká kachna či bažant, lze i na hovězí a skopové