Kromě výroby a prodeje vlastního perníku se zabýváme také prodejem koření. Najdete u nás více jak 100 druhů koření.

Min. odebírané množství (u většiny druhů) je kávová odměrka, není tedy nutné kupovat celé velké balení

Balení je možné do papírových nebo plastových sáčků, případně přímo do Vaší kořenky. 

Seznam koření:

  1. Adamova žebra – Výtečná směs koření na různé druhy masa, především vepřové. Hodí se na grilování, pečení, ale i restování.
  2. adžika – Vhodná směs na grilováná a pečená masa.
  3. africká směs – Na pečená a dušená masa, grilování a rožnění
  4. aglio olio & peperoncino – Především na těstoviny
  5. americké brambory
  6. andělská křidélka – Vhodné na grilovaná, pečená kuřecí křidélka, vhodné i na jiné druhy rožněného nebo pečeného masa.
  7. anýz celý
  8. argentina – Směs na všechny druhy grilovaného nebo pečeného masa, pod dušenou zeleninu, do zapečených brambor a těstovin.
  9. aztécký poklad – Všestranné použití, na steaky, při grilování a rožnění, do zapečených brambor a těstovin. Dochucení zeleninových pokrmů.
  10. babiččino polévkové
  11. baby gril – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin,vhodné i k dochucení zeleninových pokrmů.
  12. badyán celý hvězdičky
  13. Bambova sůl – Vhodná do salátů, dresingů, pomazánek, omáček, na ryby a bílé maso atd.
  14. barbecue – vůně dřeva, kouře a brandy
  15. bazalka
  16. bobkový list
  17. Boloňské – Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu, do mletých mas a na steaky
  18. Bonanza – Všechny druhy mas, na ryby, grilovanou zeleninu
  19. bramborák směs koření
  20. buffalo – Vhodná směs na grilování především kuřecího masa
  21. bylinkové máslo – K přípravě bylinkového másla. Vhodné i do těstovin.
  22. cibule restovaná
  23. cibule sušená
  24. cibule sušená drcená
  25. cibulová sůl
  26. citronová kůra strouhaná
  27. country – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor nebo těstovin, dochucení zeleninových pokrmů
  28. čarodějka – Grilování, rožnění, pečení
  29. černucha setá – Zelenina, luštěniny, saláty
  30. český kmín celý
  31. český kmín drcený
  32. český kmín mletý
  33. česnek pasta
  34. česnek sušený plátky
  35. česnekový granulát
  36. čubrica – Na rožněné, směsi zeleniny a masa, do pomazánek
  37. dátá čaj masala
  38. dekorační francie
  39. dětenické koření – Pikantní grilovací směs na kuřecí a vepřové maso.
  40. dětská vega – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  41. divočina
  42. dlouhý pepř
  43. domácí sekaná
  44. drákulova smrt – Ostrá směs koření k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů.
  45. fenykl celý
  46. Fish masala – Ostrá kořenící směs z Indie na ryby, rožněné a dušené pokrmy.
  47. garam masala – K dochucení luštěnin, čočky a fazolí, do rýže, mletého masa a jogurtů.
  48. grilovací směs
  49. gulášové koření
  50. gyros
  51. habibi – Pikantní arabská směs vhodná ke grilování a rožnění skopového, hovězího a vepřového masa.
  52. Harrisa – Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření omáček, gulášů, polévek, na gril. masa, špagety, ml. masa a topinky.
  53. himalájská sůl hrubá
  54. hlíva ústřičná – Do gulášů, polévek a omáček. Výtečná pod dušené maso a zeleninu. Snižuje hladinu cholesterolu.
  55. hořčice bílá semeno
  56. houbové koření
  57. hovězí vývar
  58. hovězí vývar bez MSG
  59. hranolky
  60. hřebíček celý
  61. hungaria – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin, vhodné i k dochucení zeleniny.
  62. chilli con carne
  63. chilli drcené
  64. chilli mleté
  65. chilli Trinidad Scorpion Moruga – Jedna z nejpálivějších paprik na světě.
  66. chlebové koření – Na výrobu domácího chleba a jiného pečiva.
  67. jalovec
  68. kardamom mletý
  69. kari
  70. kayenský pepř
  71. klobásové
  72. konopné semínko
  73. kopr list
  74. koriandr mletý
  75. koření pěti vůní
  76. koření do perníku
  77. koření na čínu
  78. koření na pizzu
  79. koření na ryby
  80. koření na svařené víno
  81. kořenová zelenina směs
  82. kouřová sůl
  83. kouřová sůl hrubá
  84. Krakonošova kořenící směs – Jemnější směs na všechny druhy masa a jiné pokrmy
  85. Krkovička kmínová – směs určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i na marinády a nakládání masa. Vyniká na vepř. krkovici nebo jiných steacích.
  86. křen mletý
  87. kurkuma
  88. libeček nať drcená
  89. lněné semínko
  90. Maďarský guláš – Pro milovníky ostrých jídel – všechny guláše, ale i dršťková polévka, kuře na paprice, hovězí plátky
  91. majoránka
  92. meduňka
  93. medvědí česnek
  94. medvědí gril – Steaky, grilování a rožnění, do zapečených brambor či těstovin.
  95. mexiko – K přípravě mexických specialit, grilování, rožnění
  96. mořská sůl hrubozrnná
  97. muškátový květ mletý
  98. muškátový ořech celý velký
  99. námořnická krkovička – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin
  100. nové koření celé
  101. oregano
  102. orient citronové koření
  103. orientální
  104. paprika maďarská asta 100
  105. paprika sladká asta 160
  106. paprika uzená
  107. pařížský pepř
  108. pašerák – Grilování, pomazánky, omelety, omáčky
  109. paštikové
  110. pažitka
  111. pepř bílý celý
  112. pepř citronový – Na steaky, pečená a rožněná masa, při smažení a pečení ryb, do salátů a těstovin.
  113. pepř černý celý
  114. pepř černý mletý
  115. pepř červený celý
  116. pepř pěti barev
  117. pepř zelený celý
  118. petržel list 1,5-4mm
  119. Pikantní sýr – Směs vhodná k nakládání různých druhů sýra – zrající, balkánské, plísňové či přírodní
  120. piri piri
  121. Pískavice řecké seno
  122. Pomerančový pepř
  123. pracharanda houbová – Základ k přípravě polévky
  124. pracharanda polévková – Základ k přípravě polévky
  125. provensálské koření – Na všechny druhy masa
  126. rajská
  127. Ratatouille – Na francouzské zeleninové pokrmy, ale i k dušení, restování nebo grilování zeleniny, houbové pokrmy, zeleninové saláty
  128. roštěnkové
  129. rozmarýn
  130. rozmarýn mletý
  131. římský kmín celý
  132. římský kmín mletý
  133. Salátové bylinky – Směs koření a bylinek pro přípravu zálivky na saláty, na duš. zeleninu, do jogurtů, kys. smetany
  134. sambal – Ostrá směs na grilování, pečení, do omáček, k zelenině.
  135. saturejka – Uzené maso, luštěniny, bylinkové omáčky
  136. sele na rožni
  137. sezam loupaný
  138. skopové a králičí – Na rožněné a pečené skopové a králičí maso. Vhodné i na hovězí a vepřové steaky.
  139. skořice
  140. skořice celá 8 cm
  141. slepičí vývar bez MSG
  142. směs na mletá masa
  143. Staročeské – Do tradičních českých jídel, omáček, zabijačkových polévek a gulášů, na hovězí a vepřové maso, do těsta na Krkonošský bramborák
  144. steak
  145. stévie sladká
  146. svíčková
  147. šafrán
  148. šalvěj
  149. špagety
  150. tandoori masala – Dušení zeleniny a masa, rožnění a pečení
  151. thajské kari – Používá se masových a zeleninových směsí s častým doplňkem ovoce, lze použít do luštěnin, mletých mas, polévek a omáček.
  152. tymián
  153. vanilkový lusk
  154. vega bez glutamanu – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  155. vega s mořskou řasou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  156. vega s vlákninou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  157. zabijačkové
  158. zaziky (TZATZIKY) – Řecká směs do salátů, majonéz a jogurtů, na ryby, do polévek a bramborových placek.
  159. zázvor mletý
  160. zelenina gril
  161. zlaté kuřátko – Směs nejen na kuřecí maso, vhodná i na pečená žebra, ražniči, do zapečených brambor a těstovin, na domácí marinády.
  162. zlaté kuře bylinkové – Univerzální grilovací koření nejen na kuřecí maso.
  163. zlaté žebírko – Směs určená na nakládání a grilování vepřového masa.
  164. Zvěřina – Kančí pečeně, daňčí a srnčí maso, divoká kachna či bažant, lze i na hovězí a skopové