Kromě výroby a prodeje vlastního perníku se zabýváme také prodejem koření. Najdete u nás více jak 100 druhů koření.

Min. odebírané množství (u většiny druhů) je kávová odměrka

Balení je možné do papírových nebo plastových sáčků, případně přímo do Vaší kořenky. 

Seznam koření:

  1. ADAMOVA ŽEBRA – Výtečná směs koření na různé druhy masa, především vepřové. Hodí se na grilování, pečení, ale i restování.
  2. ADŽIKA – Vhodná směs na grilováná a pečená masa.
  3. AFRICKÁ SMĚS – Na pečená a dušená masa, grilování a rožnění
  4. AGLIO OLIO & PEPERONCINO – Především na těstoviny
  5. AMERICKÉ BRAMBORY
  6. ANDĚLSKÁ KŘIDÉLKA – Vhodné na grilovaná, pečená kuřecí křidélka, vhodné i na jiné druhy rožněného nebo pečeného masa. 
  7. ANÝZ CELÝ
  8. ARGENTINA – Směs na všechny druhy grilovaného nebo pečeného masa, pod dušenou zeleninu, do zapečených brambor a těstovin.
  9. AZTÉCKÝ POKLAD – Všestranné použití, na steaky, při grilování a rožnění, do zapečených brambor a těstovin. Dochucení zeleninových pokrmů.
  10. BABY GRIL – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin,vhodné i k dochucení zeleninových pokrmů.
  11. BADYÁN CELÝ, HVĚZDIČKY
  12. BAMBOVA SŮL – Vhodná do salátů, dresingů, pomazánek, omáček, na ryby a bílé maso atd.
  13. BARBECUE: VŮNĚ DŘEVA, KOUŘE A BRANDY
  14. BAZALKA
  15. BOBKOVÝ LIST
  16. BRAMBORÁK SMĚS KOŘENÍ
  17. BUFFALO – Vhodná směs na grilování především kuřecího masa
  18. BYLINKOVÉ MÁSLO– K přípravě bylinkového másla. Vhodné i do těstovin.
  19. CIBULE RESTOVANÁ
  20. CIBULE SUŠENÁ
  21. CIBULOVÉ SŮL
  22. CITRONOVÁ KŮRA STROUHANÁ
  23. COUNTRY – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor nebo těstovin, dochucení zeleninových pokrmů
  24. ČARODĚJKA – Grilování, rožnění, pečení
  25. ČERNUCHA SETÁ – Zelenina, luštěniny, saláty
  26. ČESKÝ KMÍN CELÝ
  27. ČESKÝ KMÍN DRCENÝ
  28. ČESKÝ KMÍN MLETÝ
  29. ČESNEK PASTA
  30. ČESNEK SUŠENÝ, PLÁTKY
  31. ČESNEKOVÝ GRANULÁT
  32. ČUBRICA – Na rožněné, směsi zeleniny a masa, do pomazánek
  33. DÁTÁ ČAJ MASALA
  34. DEKORAČNÍ FRANCIE
  35. DĚTENICKÉ KOŘENÍ – Pikantní grilovací směs na kuřecí a vepřové maso.
  36. DĚTSKÁ VEGA – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  37. DIVOČINA
  38. DLOUHÝ PEPŘ
  39. DOMÁCÍ SEKANÁ
  40. DRÁKULOVA SMRT – Ostrá směs koření k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů.
  41. FENYKL CELÝ
  42. GARAM MASALA – K dochucení luštěnin, čočky a fazolí, do rýže, mletého masa a jogurtů.
  43. GRILOVACÍ SMĚS
  44. GULÁŠOVÉ KOŘENÍ
  45. GYROS
  46. HABIBI – Pikantní arabská směs vhodná ke grilování a rožnění skopového, hovězího a vepřového masa.
  47. HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ
  48. HLÍVA ÚSTŘIČNÁ– Do gulášů, polévek a omáček. Výtečná pod dušené maso a zeleninu. Snižuje hladinu cholesterolu.
  49. HOŘČICE BÍLÁ SEMENO
  50. HOUBOVÉ KOŘENÍ
  51. HOVĚZÍ VÝVAR
  52. HOVĚZÍ VÝVAR BEZ MSG
  53. HRANOLKY
  54. HŘEBÍČEK CELÝ
  55. HUNGARIA – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin, vhodné i k dochucení zeleniny.
  56. CHILLI CON CARNE
  57. CHILLI DRCENÉ
  58. CHILLI MLETÉ
  59. CHILLI TRINIDAD SCORPION MORUGA – Jedna z nejpálivějších paprik na světě.
  60. CHLEBOVÉ KOŘENÍ – Na výrobu domácího chleba a jiného pečiva.
  61. JALOVEC
  62. KARDAMOM MLETÝ
  63. KARI
  64. KAYENSKÝ PEPŘ
  65. KLOBÁSOVÉ
  66. KONOPNÉ SEMÍNKO
  67. KOPR LIST
  68. KORIANDR MLETÝ
  69. KOŘENÍ PĚTI VŮNÍ
  70. KOŘENÍ DO PERNÍKU
  71. KOŘENÍ NA ČÍNU
  72. KOŘENÍ NA PIZZU
  73. KOŘENÍ NA RYBY
  74. KOŘENÍ NA SVAŘENÉ VÍNO
  75. KOŘENOVÁ ZELENINA SMĚS
  76. KOUŘOVÁ SŮL
  77. KOUŘOVÁ SŮL HRUBÁ
  78. KŘEN MLETÝ
  79. KURKUMA
  80. LIBEČEK NAŤ DRCENÁ
  81. LNĚNÉ SEMÍNKO
  82. MAJORÁNKA
  83. MEDUŇKA
  84. MEDVĚDÍ ČESNEK
  85. MEDVĚDÍ GRIL – Steaky, grilování a rožnění, do zapečených brambor či těstovin.
  86. MEXIKO – K přípravě mexických specialit, grilování, rožnění
  87. MOŘSKÁ SŮL HRUBOZRNNÁ
  88. MUŠKÁTOVÝ KVĚT MLETÝ
  89. MUŠKÁTOVÝ OŘECH CELÝ VELKÝ
  90. NÁMOŘNICKÁ KRKOVIČKA – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin
  91. NOVÉ KOŘENÍ CELÉ
  92. OREGANO
  93. ORIENT CITRONOVÉ KOŘENÍ
  94. ORIENTÁLNÍ
  95. PAPRIKA MAĎARSKÁ ASTA 100
  96. PAPRIKA SLADKÁ ASTA 160
  97. PAPRIKA UZENÁ
  98. PAŘÍŽSKÝ PEPŘ
  99. PAŠERÁK – Grilování, pomazánky, omelety, omáčky
  100. PAŠTIKOVÉ
  101. PAŽITKA
  102. PEPŘ BÍLÝ CELÝ
  103. PEPŘ CITRONOVÝ – Na steaky, pečená a rožněná masa, při smažení a pečení ryb, do salátů a těstovin.
  104. PEPŘ ČERNÝ CELÝ
  105. PEPŘ ČERNÝ MLETÝ
  106. PEPŘ ČERVENÝ CELÝ
  107. PEPŘ PĚTI BAREV
  108. PEPŘ ZELENÝ CELÝ
  109. PETRŽEL LIST 1,5-4MM
  110. PIRI PIRI
  111. PRACHARANDA HOUBOVÁ – Základ k přípravě polévky
  112. PRACHARANDA POLÉVKOVÁ – Základ k přípravě polévky
  113. PROVENSÁLSKÉ KOŘENÍ – Na všechny druhy masa
  114. RAJSKÁ
  115. ROŠTĚNKOVÉ
  116. ROZMARÝN
  117. ROZMARÝN MLETÝ
  118. ŘÍMSKÝ KMÍN CELÝ
  119. ŘÍMSKÝ KMÍN MLETÝ
  120. SAMBAL – Ostrá směs na grilování, pečení, do omáček, k zelenině.
  121. SATUREJKA – Uzené maso, luštěniny, bylinkové omáčky
  122. SELE NA ROŽNI
  123. SEZAM LOUPANÝ
  124. SKOPOVÉ A KRÁLIČÍ – Na rožněné a pečené skopové a králičí maso. Vhodné i na hovězí a vepřové steaky.
  125. SKOŘICE
  126. SKOŘICE CELÁ 8CM
  127. SLEPIČÍ VÝVAR BEZ MSG
  128. SMĚS NA MLETÁ MASA
  129. STEAK
  130. STÉVIE SLADKÁ
  131. SVÍČKOVÁ
  132. ŠAFRÁN
  133. ŠALVĚJ
  134. ŠPAGETY
  135. TANDOORI MASALA – Dušení zeleniny a masa, rožnění a pečení
  136. THAJSKÉ KARI – Používá se masových a zeleninových směsí s častým doplňkem ovoce, lze použít do luštěnin, mletých mas, polévek a omáček.
  137. TYMIÁN
  138. VANILKOVÝ LUSK
  139. VEGA BEZ GLUTAMANU – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  140. ZABIJAČKOVÉ
  141. ZAZIKY (TZATZIKY) – Řecká směs do salátů, majonéz a jogurtů, na ryby, do polévek a bramborových placek.
  142. ZÁZVOR MLETÝ
  143. ZELENINA GRIL
  144. ZLATÉ KUŘÁTKO – Směs nejen na kuřecí maso, vhodná i na pečená žebra, ražniči, do zapečených brambor a těstovin, na domácí marinády.
  145. ZLATÉ KUŘE BYLINKOVÉ – Univerzální grilovací koření nejen na kuřecí maso.
  146. ZLATÉ ŽEBÍRKO – Směs určená na nakládání a grilování vepřového masa.