Kromě výroby a prodeje vlastního perníku se zabýváme také prodejem koření. Najdete u nás více jak 100 druhů koření.

Min. odebírané množství (u většiny druhů) je kávová odměrka, není tedy nutné kupovat celé velké balení

Balení je možné do papírových nebo plastových sáčků, případně přímo do Vaší kořenky. 

Seznam koření:

  1. Adamova žebra – Výtečná směs koření na různé druhy masa, především vepřové. Hodí se na grilování, pečení, ale i restování.
  2. adžika – Vhodná směs na grilováná a pečená masa.
  3. africká směs – Na pečená a dušená masa, grilování a rožnění
  4. aglio olio & peperoncino – Především na těstoviny
  5. americké brambory
  6. andělská křidélka – Vhodné na grilovaná, pečená kuřecí křidélka, vhodné i na jiné druhy rožněného nebo pečeného masa.
  7. anýz celý
  8. argentina – Směs na všechny druhy grilovaného nebo pečeného masa, pod dušenou zeleninu, do zapečených brambor a těstovin.
  9. aztécký poklad – Všestranné použití, na steaky, při grilování a rožnění, do zapečených brambor a těstovin. Dochucení zeleninových pokrmů.
  10. babiččino polévkové
  11. baby gril – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin,vhodné i k dochucení zeleninových pokrmů.
  12. badyán celý hvězdičky
  13. Bambova sůl – Vhodná do salátů, dresingů, pomazánek, omáček, na ryby a bílé maso atd.
  14. barbecue – vůně dřeva, kouře a brandy
  15. bazalka
  16. bobkový list
  17. Boloňské – Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu, do mletých mas a na steaky
  18. Bonanza – Všechny druhy mas, na ryby, grilovanou zeleninu
  19. bramborák směs koření
  20. buffalo – Vhodná směs na grilování především kuřecího masa
  21. bylinkové máslo – K přípravě bylinkového másla. Vhodné i do těstovin.
  22. cibule restovaná
  23. cibule sušená
  24. cibulová sůl
  25. citronová kůra strouhaná
  26. country – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor nebo těstovin, dochucení zeleninových pokrmů
  27. čarodějka – Grilování, rožnění, pečení
  28. černucha setá – Zelenina, luštěniny, saláty
  29. český kmín celý
  30. český kmín drcený
  31. český kmín mletý
  32. česnek pasta
  33. česnek sušený plátky
  34. česnekový granulát
  35. čubrica – Na rožněné, směsi zeleniny a masa, do pomazánek
  36. dátá čaj masala
  37. dekorační francie
  38. dětenické koření – Pikantní grilovací směs na kuřecí a vepřové maso.
  39. dětská vega – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  40. divočina
  41. dlouhý pepř
  42. domácí sekaná
  43. drákulova smrt – Ostrá směs koření k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů.
  44. fenykl celý
  45. Fish masala – Ostrá kořenící směs z Indie na ryby, rožněné a dušené pokrmy.
  46. garam masala – K dochucení luštěnin, čočky a fazolí, do rýže, mletého masa a jogurtů.
  47. grilovací směs
  48. gulášové koření
  49. gyros
  50. habibi – Pikantní arabská směs vhodná ke grilování a rožnění skopového, hovězího a vepřového masa.
  51. Harrisa – Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření omáček, gulášů, polévek, na gril. masa, špagety, ml. masa a topinky.
  52. himalájská sůl hrubá
  53. hlíva ústřičná – Do gulášů, polévek a omáček. Výtečná pod dušené maso a zeleninu. Snižuje hladinu cholesterolu.
  54. hořčice bílá semeno
  55. houbové koření
  56. hovězí vývar
  57. hovězí vývar bez MSG
  58. hranolky
  59. hřebíček celý
  60. hungaria – Na všechny druhy steaku, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin, vhodné i k dochucení zeleniny.
  61. chilli con carne
  62. chilli drcené
  63. chilli mleté
  64. chilli Trinidad Scorpion Moruga – Jedna z nejpálivějších paprik na světě.
  65. chlebové koření – Na výrobu domácího chleba a jiného pečiva.
  66. jalovec
  67. kardamom mletý
  68. kari
  69. kayenský pepř
  70. klobásové
  71. konopné semínko
  72. kopr list
  73. koriandr mletý
  74. koření pěti vůní
  75. koření do perníku
  76. koření na čínu
  77. koření na pizzu
  78. koření na ryby
  79. koření na svařené víno
  80. kořenová zelenina směs
  81. kouřová sůl
  82. kouřová sůl hrubá
  83. Krakonošova kořenící směs – Jemnější směs na všechny druhy masa a jiné pokrmy
  84. křen mletý
  85. kurkuma
  86. libeček nať drcená
  87. lněné semínko
  88. Maďarský guláš – Pro milovníky ostrých jídel – všechny guláše, ale i dršťková polévka, kuře na paprice, hovězí plátky
  89. majoránka
  90. meduňka
  91. medvědí česnek
  92. medvědí gril – Steaky, grilování a rožnění, do zapečených brambor či těstovin.
  93. mexiko – K přípravě mexických specialit, grilování, rožnění
  94. mořská sůl hrubozrnná
  95. muškátový květ mletý
  96. muškátový ořech celý velký
  97. námořnická krkovička – Steaky, grilování, rožnění, do zapečených brambor či těstovin
  98. nové koření celé
  99. oregano
  100. orient citronové koření
  101. orientální
  102. paprika maďarská asta 100
  103. paprika sladká asta 160
  104. paprika uzená
  105. pařížský pepř
  106. pašerák – Grilování, pomazánky, omelety, omáčky
  107. paštikové
  108. pažitka
  109. pepř bílý celý
  110. pepř citronový – Na steaky, pečená a rožněná masa, při smažení a pečení ryb, do salátů a těstovin.
  111. pepř černý celý
  112. pepř černý mletý
  113. pepř červený celý
  114. pepř pěti barev
  115. pepř zelený celý
  116. petržel list 1,5-4mm
  117. Pikantní sýr – Směs vhodná k nakládání různých druhů sýra – zrající, balkánské, plísňové či přírodní
  118. piri piri
  119. pracharanda houbová – Základ k přípravě polévky
  120. pracharanda polévková – Základ k přípravě polévky
  121. provensálské koření – Na všechny druhy masa
  122. rajská
  123. Ratatouille – Na francouzské zeleninové pokrmy, ale i k dušení, restování nebo grilování zeleniny, houbové pokrmy, zeleninové saláty
  124. roštěnkové
  125. rozmarýn
  126. rozmarýn mletý
  127. římský kmín celý
  128. římský kmín mletý
  129. Salátové bylinky – Směs koření a bylinek pro přípravu zálivky na saláty, na duš. zeleninu, do jogurtů, kys. smetany
  130. sambal – Ostrá směs na grilování, pečení, do omáček, k zelenině.
  131. saturejka – Uzené maso, luštěniny, bylinkové omáčky
  132. sele na rožni
  133. sezam loupaný
  134. skopové a králičí – Na rožněné a pečené skopové a králičí maso. Vhodné i na hovězí a vepřové steaky.
  135. skořice
  136. skořice celá 8 cm
  137. slepičí vývar bez MSG
  138. směs na mletá masa
  139. Staročeské – Do tradičních českých jídel, omáček, zabijačkových polévek a gulášů, na hovězí a vepřové maso, do těsta na Krkonošský bramborák
  140. steak
  141. stévie sladká
  142. svíčková
  143. šafrán
  144. šalvěj
  145. špagety
  146. tandoori masala – Dušení zeleniny a masa, rožnění a pečení
  147. thajské kari – Používá se masových a zeleninových směsí s častým doplňkem ovoce, lze použít do luštěnin, mletých mas, polévek a omáček.
  148. tymián
  149. vanilkový lusk
  150. vega bez glutamanu – Dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek.
  151. vega s mořskou řasou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  152. vega s vlákninou – K dochucení vývarů, polévek, omáček a šťáv. Do rýže a luštěnin, zeleniny, vařených těstovin, do salátů a pomazánek.
  153. zabijačkové
  154. zaziky (TZATZIKY) – Řecká směs do salátů, majonéz a jogurtů, na ryby, do polévek a bramborových placek.
  155. zázvor mletý
  156. zelenina gril
  157. zlaté kuřátko – Směs nejen na kuřecí maso, vhodná i na pečená žebra, ražniči, do zapečených brambor a těstovin, na domácí marinády.
  158. zlaté kuře bylinkové – Univerzální grilovací koření nejen na kuřecí maso.
  159. zlaté žebírko – Směs určená na nakládání a grilování vepřového masa.
  160. Zvěřina – Kančí pečeně, daňčí a srnčí maso, divoká kachna či bažant, lze i na hovězí a skopové